Зважені та щасливі

Корисні властивості полуниці

Сезон полуниці у самому розпалі. До кінця червня ми будемо балувати себе смачною і соковитою ягодою, яку можна побачити на всіх прилавках. Які ж корисні властивості цього продукту? І як правильно додавати ягоду у свій раціон? Дієтолог проекту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус розповіла про користь полуниці.

клубника

Більше на тему: Коктейль на сніданок від Альони Александрової

Корисні властивості полуниці

  • Полуниця джерело багатьох вітамінів, каротину, фолієвої кислоти, мінералів, органічних кислот, клітковини і пектинів.
  • За концентрацією вітаміну С полуниця поступається лише кільком видам ягід.
  • У восьми середніх ягодах полуниці більше вітаміну С, ніж у цілому апельсині.
  • Полуниця потужний природний засіб для профілактики серцево-судинних, онкологічних та кишкових захворювань.
  • Ця ягода смачна також у гарячих стравах. Варіантів поєднання величезна кількість, тому Світлана Фус рекомендує експериментувати.
  • Містить всього 3640 ккал у 100 г.

клубника

Також дієтолог проекту «Зважені та щасливі»-9 рекомендує взимку заморожувати полуницю. Адже саме так ягода збереже у собі безліч корисних властивостей.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.