Як вибрати ранні весняні овочі, розповіла Світлана Фус
Дієтолог проекту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус допомогла багатьом отримати тіло своєї мрії. Жінка знає все про корисні і шкідливі властивості продуктів харчування, які необхідно враховувати. Якщо ви вирішили взятись за здоровий спосіб життя і почати харчуватися смачно і з користю для свого шлунково-кишкового тракту, то ця стаття для вас. Як вибрати правильно ранні весняні овочі – читайте в матеріалі.
Варто відзначити, що з приходом весни всі ми поспішаємо на ринок за сезонними овочами, які доповнюють наш раціон вітамінами, в основному С і Р. Але ніхто не здогадується, що в них може бути надлишок нітратів. Тому купуючи ранні овочі необхідно звертати увагу на ряд факторів.
Більше на тему: Як організувати корисний раціон: поради Мирослави Ульяніної
Світлана Фус поділилася рекомендаціями, користуючись якими ви зможете правильно збагачувати організм вітамінами з овочів.
Як вибрати весняні овочі:
- Зелень беріть з витягнутим, свіжим листям темно-зеленого кольору, без жовтизни.
- Молода капуста повинна бути легка і не дуже тверда.
- Редис повинен бути темним, не мати жовтих плям, а також твердим і рівномірно забарвленим.
- Зелену цибулю вибирайте з яскраво вираженою межею між білою частиною і зеленими «пір’ям».
- Любителям петрушки і цибулі Світлана пропонує почати вирощувати їх самостійно. Не маючи городу або дачної ділянки, ви з легкістю зможете виростити зелень в домашніх умовах на підвіконні.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.