Зважені та щасливі

Як вибрати ранні весняні овочі, розповіла Світлана Фус

Дієтолог проекту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус допомогла багатьом отримати тіло своєї мрії. Жінка знає все про корисні і шкідливі властивості продуктів харчування, які необхідно враховувати. Якщо ви вирішили взятись за здоровий спосіб життя і почати харчуватися смачно і з користю для свого шлунково-кишкового тракту, то ця стаття для вас. Як вибрати правильно ранні весняні овочі – читайте в матеріалі.

Светлана Фус

Варто відзначити, що з приходом весни всі ми поспішаємо на ринок за сезонними овочами, які доповнюють наш раціон вітамінами, в основному С і Р. Але ніхто не здогадується, що в них може бути надлишок нітратів. Тому купуючи ранні овочі необхідно звертати увагу на ряд факторів.

Більше на тему: Як організувати корисний раціон: поради Мирослави Ульяніної

Світлана Фус поділилася рекомендаціями, користуючись якими ви зможете правильно збагачувати організм вітамінами з овочів.

овощи

Як вибрати весняні овочі:

  1. Зелень беріть з витягнутим, свіжим листям темно-зеленого кольору, без жовтизни.
  2. Молода капуста повинна бути легка і не дуже тверда.
  3. Редис повинен бути темним, не мати жовтих плям, а також твердим і рівномірно забарвленим.
  4. Зелену цибулю вибирайте з яскраво вираженою межею між білою частиною і зеленими «пір’ям».
  5. Любителям петрушки і цибулі Світлана пропонує почати вирощувати їх самостійно. Не маючи городу або дачної ділянки, ви з легкістю зможете виростити зелень в домашніх умовах на підвіконні.

зелень овощи

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram  СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.