Рецепт капустяно-сирної запіканки від Альони Александрової
09.04.2019
Переможниця домашнього схуднення проекту «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова продовжує ділитися смачними і низькокалорійними рецептами. З приходом весни хочеться відійти від смажених і важких страв, які перевантажують наш організм. Капустяно-сирна запіканка – ідеальна страва для весняної пори. Рецепт читайте в матеріалі.
Цю запіканку ви зможете з легкістю приготувати в домашніх умовах. Страва низькокалорійна, проте досить ситна. Вживайте її як на сніданок, так і як перекусу.
Більше на тему: Домашня халва: рецепт від Альони Александрової
«Спробуйте її приготувати, запевняю, що її ніжний і ароматний смак вам сподобається!» – зазначила на своїй сторінці в Instagram дівчина.
Складові:
- Капуста білокачанна – 300 г
- Сир – 200 г
- Яйця сирі – 3 шт.
- Сіль, перець, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
- Нашаткуйте капусту і на змащеній олією сковороді протушкуйте 10 хвилин, періодично помішуйте.
- Посоліть і поперчіть капусту. Відставте в сторону остигати.
- Викладіть в миску сир, додайте до нього 3 яйця. Посоліть, поперчіть і додайте ще трохи спецій. Можна взяти суміш прованських або італійських трав.
- Далі за допомогою блендера збийте сирну масу до однорідного стану.
- Після того, як всі інгредієнти готові, змастіть трохи олією силіконову форму, вилийте в неї половину сирної заливки.
- Зверху викладіть капустяну начинку і залийте її сирною масою, яка залишилася.
- Помістіть в розігріту до 180 °C духовку приблизно на 30–45 хвилин. Потрібно орієнтуватися на верх запіканки, він повинен красиво зарум’янитися.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.