Домашня халва: рецепт від Альони Александрової
Приготувати халву в домашніх умовах досить просто. Переможниця домашнього схуднення 6-го сезону проекту «Зважені та щасливі» Альона Александрова поділилася рецептом домашньої халви. Інгредієнтів знадобиться небагато, а за часом приготування займе максимум годину. Читайте в матеріалі, як самостійно зробити халву.
Альона Александрова продовжує радувати своїх шанувальників смачними стравами, які можна включати в раціон здорового харчування. Якщо ви завзятий ласун, але намагаєтеся зберегти струнку фігуру, то цей рецепт халви для вас. Дуже ароматна і смачна, а головне – без шкідливих добавок! Пам’ятайте, що захоплюватися нею не можна, адже цей продукт калорійний.
Більше на тему: Запечений минтай: рецепт від Альони Александрової
Складові:
- Сирі ядра насіння соняшнику — 150–200 г
- Арахіс смажений — 100 г
- Мед натуральний (рідкий) — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Ядро насіння підсмажте на сухій сковороді приблизно 5 хвилин.
- Далі арахіс також підсмажте на сковороді кілька хвилин.
- Потім насіння соняшника перемеліть в кавомолці в макуху і таким же чином арахіс.
- У глибокій мисці з’єднайте макуху з насіння і арахісу. Добре перемішайте, потім додайте мед і також добре перемішайте.
- Руками сформуйте колобок або ковбаску з готової суміші і викладіть на харчову плівку. Загорніть, а краї зав’яжіть.
- Відправте в холодильник на пару годин. Халва готова!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.