Грибний паштет: рецепт від Альони Александрової
Весна вже зовсім близько, а значить, проблема фігури виходить на перші позиції. Як харчуватися правильно, смачно і ситно, не нашкодивши фігурі, – одвічне питання всіх жінок. Переможниця домашнього схуднення проекту «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова продовжує ділитися новими рецептами страв для правильного харчування. Як приготувати грибний паштет, що не нашкодить вашій вазі, – читайте в матеріалі.
Грибний паштет має ніжну консистенцію та смак. Його сміливо можна намазувати на цільнозерновий хліб або хлібці. Аби зменшити навантаження і рівень калорій на організм, Альона Александрова рекомендує вживати його в першій половині дня. У разі якщо ви дотримуєтеся посту, то така страва цілком дозволена. А якщо пост суворий, досить виключити зі складу продуктів сир.
Більше на тему: Рецепт домашньої ковбаси для правильного харчування
Складові:
- Печериці — 300 г
- Морква середня — 1—2 шт.
- Сир до 5% жирності — 100 г
- Сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування:
- Гриби та моркву очищаємо.
- Моркву нарізаємо невеликими шматочками, а гриби — на невеликі пластини.
- Моркву обсмажуємо на сковороді без олії на середньому вогні, щоб вона підрум’янилася. До моркви додаємо гриби і на сухій сковороді також смажимо 10 хвилин.
- Коли гриби та морква охолонуть, додаємо спеції, сир і за допомогою блендера подрібнюємо в однорідну масу.
- Паштет готовий!
Вживати його можна як на перекус, так і на сніданок. Порцію підбирайте індивідуально, проте в міру.
Фото: Instagram Альони Александрової
Дякуємо!
Тепер редактори знають.