Зважені та щасливі

Грибний паштет: рецепт від Альони Александрової

Весна вже зовсім близько, а значить, проблема фігури виходить на перші позиції. Як харчуватися правильно, смачно і ситно, не нашкодивши фігурі, – одвічне питання всіх жінок. Переможниця домашнього схуднення проекту «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова продовжує ділитися новими рецептами страв для правильного харчування. Як приготувати грибний паштет, що не нашкодить вашій вазі, – читайте в матеріалі.

алена александрова

Грибний паштет має ніжну консистенцію та смак. Його сміливо можна намазувати на цільнозерновий хліб або хлібці. Аби зменшити навантаження і рівень калорій на організм, Альона Александрова рекомендує вживати його в першій половині дня. У разі якщо ви дотримуєтеся посту, то така страва цілком дозволена. А якщо пост суворий, досить виключити зі складу продуктів сир.

Більше на тему: Рецепт домашньої ковбаси для правильного харчування

Складові:

  • Печериці — 300 г
  • Морква середня — 1—2 шт.
  • Сир до 5% жирності — 100 г
  • Сіль, перець — за смаком

грибной паштет

Спосіб приготування:

  1. Гриби та моркву очищаємо.
  2. Моркву нарізаємо невеликими шматочками, а гриби — на невеликі пластини.
  3. Моркву обсмажуємо на сковороді без олії на середньому вогні, щоб вона підрум’янилася. До моркви додаємо гриби і на сухій сковороді також смажимо 10 хвилин.
  4. Коли гриби та морква охолонуть, додаємо спеції, сир і за допомогою блендера подрібнюємо в однорідну масу.
  5. Паштет готовий!

грибной паштет

Вживати його можна як на перекус, так і на сніданок. Порцію підбирайте індивідуально, проте в міру.

Фото: Instagram Альони Александрової

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.