PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рецепт домашньої ковбаси для правильного харчування

11.02.2019

Переможниця домашнього схуднення проекту «Зважені та щасливі»-6  Альона Александрова. ділиться у своєму Instagram смачними і корисними рецептами поширених страв. Раціон правильного харчування не завжди обмежений овочами на пару і відварною курячою грудкою. Як приготувати домашню ковбасу – читайте в матеріалі.

куриная колбаса

Ні для кого не секрет, що домашня ковбаса набагато смачніша за магазинні м’ясні вироби. Готуючи вдома таку страву, ви точно будете впевнені, що всі інгредієнти свіжі, корисні та не шкодять фігурі. Як основу Альона Александрова рекомендує використовувати куряче філе, яке належить до продуктів для правильного харчування. Тому таку ковбасу ви сміливо можете вживати, не боячись порушити налаштований обмін речовин.

Рецепт домашньої ковбаси:

Складові:

  • Філе куряче — 500 г
  • Часник — 2—3 зубчики
  • Перець чорний мелений, сіль, карі, паприка — за смаком
  • Желатин — 40 г
  • Харчова плівка

куриное филе

Більше на тему: Рецепт запіканки з печінки від Альони Александрової

Спосіб приготування:

  1. Промийте філе і висушіть паперовим рушником. Наріжте невеликими кубиками приблизно 1,5 на 1,5 см.
  2. Змішайте спеції, желатин і часник (подрібнений через часникодавку).
  3. Додайте суміш до курячого філе, добре перемішайте руками і залиште на 40 хвилин в холодильнику, аби філе трохи замаринувалося.
  4. Далі всю масу викладіть на харчову плівку, сформуйте тугий рулет, краї зав’яжіть за допомогою нитки або самої плівки. Потрібно, щоб під час варіння вода не проникла під плівку і не витік желатин із ковбаси.
  5. Варимо ковбасу 60 хвилин на слабкому вогні. Потім дістаємо, даємо охолонути і відправляємо у холодильник для того, щоб застиг желатин.
  6. Готову ковбасу можна вживати як самостійну страву, так і як закуску або доповнення до будь-якого гарніру.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алена Александрова (@alena_alex_official)

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.