Фарширований сьомгою лимон: рецепт від Альони Александрової
Переможниця домашнього схуднення «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова продовжує ділитися корисними і смачними рецептами. Низькокалорійні страви вкрай необхідні для святкового столу, адже ризик погладшати після свят — великий. Як приготувати дієтичні лимони, фаршировані сьомгою, — читайте в матеріалі.
Харчуватися правильно, при цьому смачно і ситно, мріє кожен. Однак, часто нас переслідує стереотип, що правильне харчування — це одноманітно і прісно. Але Альона Александрова вкотре доводить, що можна урізноманітнити свій раціон несподіваними варіаціями страв. Однією з таких стали лимони, фаршировані сьомгою.
Більше на тему: Холодець із курки: рецепт від Альони Александрової
Сьомга — дуже корисний продукт, який не накопичує в собі шкідливих хімічних елементів. Відома Омега-3 міститься в червоній рибі, яка продовжує молодість і збагачує організм енергією. Крім того, велика кількість жирних кислот регулює стан стресу організму. Вони значно знижують напругу, покращують загальне самопочуття і працездатність головного мозку.
Вітаміни А, В, D, С, РР прямо впливають на роботу м’язової маси, допомагають відновитися після фізичних навантажень і зміцнити кісткову тканину.
Червона риба досить низькокалорійна, тому її цілком можна включати в раціон правильного харчування.
Складові:
- Лимон — 2 шт.
- Сьомга або форель слабосолена — 50—100 г в упаковці
- Огірок — 1—2 шт.
- М’який сир — 1—2 ст. л.
- Кріп
Спосіб приготування:
- Лимон миємо або обшпарюємо окропом. Обережно зрізаємо верхівку гострим ножем і видаляємо м’якоть лимона, яка ще знадобиться. Також трохи зрізаємо нижню частину верхівки, аби його можна було поставити.
- Сьомгу або форель нарізаємо кубиками. Також подрібнюємо огірки.
- Додаємо одну або кілька столових ложок м’якого сиру і м’якоть лимону, а також дрібно нарізаний кріп.
- Всю цю масу добре перемішуємо.
- Начиняємо цією масою наш лимон. Готово!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.