Курячі рулети: рецепт від Наталії Мотики
Учасниця проекту «Зважені та щасливі»-8 Наталія Мотика активно бореться за свою мрію. На проекті дівчина привчила себе щодня займатися спортом і кардинально змінила раціон харчування. Для тих, хто хоче приготувати смачний і одночасно корисний обід, це найкращий рецепт. Як зробити курячі рулети в домашніх умовах – читайте в матеріалі.
Ні для кого не секрет, що куряча грудка – ідеальний інгредієнт для приготування ситної і корисної страви. Старий стереотип про те, що правильне харчування – це несмачно, можна легко спростувати. Саме куряче м’ясо швидко засвоюється організмом, якщо воно правильно приготовлене. Одна з найпопулярніших варіацій приготування цього м’яса – курячі рулети. Як їх приготувати смачно, швидко і корисно, розповіла Наталя.
Більше на тему: Сирна запіканка з чорносливом: рецепт від «Зважених та щасливих»
Рецепт курячих рулетів:
Складові:
- Куряча грудка – 300 г
- Зерна гірчиці – 30 г
- Куркума – 2 ч. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Гірчиця – 2 ч.л.
- Прованські трави
- Лимон – 1 шт.
- Сир фета – 100 г
- Чорнослив
- Кунжут – 50 г
- Оливкова олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Поріжте курячу грудку на рівні частини і відбийте. Слідкуйте за тим, щоб не порвати м’ясо.
- Зробіть маринад: в глибоку миску висипаємо куркуму, прованські трави, зерна гірчиці, соєвий соус, гірчицю, оливкову олію і лимонний сік.
- Помістіть в маринад шматочки курки на 20 хвилин.
- Поки курка маринується, зробіть начинку. Наріжте фету і чорнослив.
- Додайте в мариноване м’ясо начинку, кунжут і скрутіть в рулети. Викладіть їх в форму для випікання.
- Ставимо в духовку з температурою 180 °C на 20 хвилин.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.