Топ-5 корисних сніданків від Мирослави Ульяніної
Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна заохочує всіх своїх прихильників до правильного харчування. У своєму Instagram гуру смачних сніданків ділиться екологічними та виключно здоровими складовими, які можна включати у свій раціон. Якщо бажаєте починати ранок правильно і адаптуватися до здорового способу життя, — читайте топ-5 корисних сніданків від Мирослави Ульяніної.
Мирослава знає все про те, як підготувати свій організм до нового дня і збагатити його енергією. Поживних продуктів у вашому раціоні не завжди достатньо, аби почуватися добре і відчувати позитивний вплив на роботу шлунково-кишкового тракту. Важливо правильно розраховувати кількість мікро- та макроелементів, білків, вуглеводів, трансжирів. Їхня надмірна кількість може негативно вплинути на весь побудований раціон. Аби цього не допустити, важливо зрозуміти, що базою вашого харчування завжди є сніданок.
Більше на тему: Топ-10 рецептів смузі від Мирослави Ульяніної
Своїми найулюбленішими та найпоживнішими сніданками поділилася Мирослава Ульяніна в Instagram. Топ-5 корисних сніданків від гуру смузі та ранкових соків:
Рецепт корисного сніданку № 1:
Яйця: пашот, відварені м’яко, омлет (без молока та без смаження на олії).
Салат: зелений салат із максимальною кількістю зелені (мікс зелені, половина авокадо, томати).
Рецепт корисного сніданку № 2:
Салат: зелений салат з кіноа (мікс зелені, ¼ авокадо, томати, ¼ порції відвареної кіноа).
Рецепт корисного сніданку № 3:
Салат: авокадо збризнути лимонним соком, томати чері, мікс зеленого листя. Посипати все сумішшю перців.
Рецепт корисного сніданку № 4:
Смузі-боул: збийте блендером мигдалеве молоко, ягоди малини і вишні, персик, органічну перуанську маку. Посипте кокосовими пластівцями, квітковим пилком, насіннями чіа, ягодами годжі та несмаженим гарбузовим насінням.
Рецепт корисного сніданку № 5:
Чіа-пудинг: залийте звечора насіння чіа рослинним молоком у пропорції 1:3. Вранці додайте ягоди смородини та малини, суперфуди — чорний і білий неочищений кунжут, кокос.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.