Збалансований сніданок від Мирослави Ульяніної
Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна знає все про поживність продуктів, як їх вживати та з чим поєднувати. Збалансований сніданок – запорука енергійності на цілий день. Скільки необхідно снідати, аби отримувати достатню кількість корисних речовин, – розповіла ведуча у своєму Instagram. Про збалансований сніданок читайте в матеріалі.
Досить часто сніданок залишається поза увагою. Адже зранку мало часу, аби готувати корисну і одночасно смачну страву. Проте Мирослава Ульяніна стверджує, що саме сніданок впливає на спосіб харчування упродовж усього дня. Чим збалансованіший сніданок, тим менше спокуси зазирнути у холодильник увечері.
Більше на тему: Про суперфуд вітграс розповіла Мирослава Ульяніна
Єдиний правильний рецепт того, аби не переїдати увечері, – це повноцінно харчуватися у першій половині дня (перший і другий сніданки + обід).
Ведуча «Зважені та щасливі»-8 поділилася рецептом першого збалансованого сніданку, який легко засвоюється завдяки рідкій текстурі. Також ця страва є поживною через вміст і білків, і жирів, і вуглеводів.
Збалансований сніданок:
- Замочити на ніч у мигдалевому молоці насіння: чіа, льону, соняха, кунжуту. Краще брати рослинне молоко, яке ви самі приготували. Якщо ж купуєте, стежте за складом (там не повинно бути цукру).
- Вранці замочений насіннєвий мікс збити у блендері разом зі шпинатом, м’ятою, огірком, яблуком і водою. Рекомендую додати порцію суперфудів, багатих хлорофілом: спіруліну, хлорелу чи сік паростків пшениці або ячменю.
Зверніть увагу, що на відміну від звичайної спіруліни, сік паростків має виражений солодкуватий присмак. - У склянці прикрасьте улюбленими суперфудами: насінням, ягодами.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.