Зелений сік: рецепт від Мирослави Ульяніної
Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна вже давно розповідає у своєму Instagram про секрети правильного поєднання продуктів. Їжа – запорука здоров’я та джерело енергії. Тож до вибору страв необхідно підходити з розумом та відповідальністю. Зелений свіжий сік – такий рецепт пропонує гуру здорових сніданків. Як зміцнити свій імунітет перед зимою – читайте в матеріалі.
Свіжі соки вже зайняли позиції напоїв, які сприяють відновленню рівня вітамінів в організмі. Сніданок із зелені є чудовою нагодою почати готувати себе до холодної пори року. Адже взимку важко віднайти склад продуктів, які б сприяли оновленню всіх необхідних мікроелементів.
Більше на тему: Смузі для здоров’я печінки: рецепт від Мирослави Ульяніної
Вживати зелень потрібно щодня. Ба більше, Мирослава Ульяніна рекомендує збагачувати свій раціон зеленню кілька разів на добу. Оптимальним рішенням є ранковий свіжий сік, а в обід і ввечері – зелені салати. Таким чином ми зможемо зміцнити імунітет, заселити мікрофлору кишечника корисними бактеріями та підтримувати молодість шкіри. Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 поділилася рецептом такого ранкового соку із зеленню.
Склад:
- Шпинат
- Рукола
- Петрушка
- Кріп
- Стебла селери
- М’ята
- Зелений виноград
- Лимон
Всі перелічені продукти необхідно помістити в шнекову соковижималку. Споживати такий сік необхідно натщесерце за 30 хвилин до сніданку. Попередньо Мирослава рекомендує пробудити свій організм водою з лимоном. А вже за 20 хвилин споживати напій у вигляді вижатої зелені. Саме в цей період шлунок, наче губка, вбирає в себе всі активно діючі елементи.
Сік із зелені також сприяє:
- зміцненню кісток та м’язів серця, поліпшенню кровообігу;
- покращенню стану волосся і зубів;
- виведенню антиоксидантами з організму вільних радикалів;
- нормалізації роботи печінки і шлунково-кишкового тракту.
Дякуємо!
Тепер редактори знають.