Які страви були на новорічному столі у переможця «Зважені та щасливі-6»?
Новий рік – справжнє випробування для тих, хто сидить на дієтах або намагається правильно харчуватися. Що ж було на новорічному столі у переможця 6 сезону «Зважені та щасливі» Аркадія Василишина? Нагадаємо, що за час проекту чоловікові вдалося схуднути на 132 кілограми!
Читайте також: Учасники «Зважені та щасливі-6»: фото ДО та ПІСЛЯ!
Аркадій зізнався, що жахається, коли згадує, як він харчувався до участі у проекті «Зважені та щасливі-6»:
«Зараз мій режим харчування досить простий. Не їм жирного, солодкого, мучного та смаженого. Без цього прекрасно можна обійтися. Вживаю в їжу тільки печене, варене, без солі та приправ. Виявляється, і в такій їжі можна знайти певні смакові інтереси. Іноді сіль заміняю соєвим соусом. Насправді, багато людей навіть не підозрюють, що можна обходитися простими стравами на свята. Згадуючи про те, як ми раніше харчувалися, я жахаюся. На Новий рік на столі обов’язково були смажена ковбаса, картопля, олів’є, свинина».
А ось вже зустрічаючи Новий рік 2017, в сім’ї Аркаші було два столи: шкідливий та корисний.
«У цю новорічну ніч ми балували себе «Грецьким» салатом, відварною куркою, запеченим кроликом. Слава Богу, в новому режимі харчування мене повністю підтримує дружина. Тепер треба перевести на нього всю нашу велику родину. Але поки не виходить», – розповів Аркадій Василишин.
Переможець «Зважені та щасливі-6» не приховує, що підняв келих шампанського, коли били куранти: «Тепер не п’ю, як раніше. Правда, о 12 годині ночі, відзначаючи настання Нового року, звичайно, підняв келих шампанського. Але 1 січня прокинувся о восьмій ранку і пішов на пробіжку. Мій результат – 10 кілометрів».
Читайте також: Аркадій Василишин – переможець «Зважені та щасливі-6»: біографія
Дякуємо!
Тепер редактори знають.