PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci5hZHRlbGxpZ2VudC5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4xMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Вареники з вишнями: покроковий рецепт

14.06.2018

Вареники з вишнями – одна з найсмачніших літніх страв. Читайте, як швидко і просто приготувати вареники з вишнями в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадні вареники з вишнею на пару: рецепт покроковий

Вареники с вишнями: простой рецепт

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно – 600 г
  • Рослинна олія – ​​1 ст. л.
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Для начинки:

  • Вишня – 400 г
  • Цукор – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тісто для вареників: простий рецепт

Приготування:

  1. Просіяти борошно й додати сіль. У центрі зробити ямку й залити туди воду та рослинну олію. Вимішати однорідне еластичне тісто. Загорнути його в харчову плівку та залишаємо на 30–40 хвилин.
  2. Поки тісто підходить, приготувати начинку. З вишень видалити кісточки, засипати їх цукром і залишити на 20 хвилин. Сік, який пустять ягоди, злити в чашку – він ще знадобиться.
  3. На присипаній борошном поверхні розкатати пласт тіста завтовшки 2 мм. Вирізати кружечки з тіста. Для цього можна використовувати спеціальну кондитерську форму або ж звичайну склянку. У центр кожного кружечка викладати вишні, щільно защипуючи краї. Варити в підсоленій воді близько 7 хвилин.
  4. Готові вареники можна полити вишневим соком.

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вареники з чорницею і лохиною: оригінальний рецепт

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ