X

Грисині: рецепт від «Страва честі»

Грисині або хлібні палички — традиційне італійське блюдо, яке випікається швидко і не вимагає додаткового бродіння тесту. Читайте покроковий рецепт приготування гриссини в нашому матеріалі від «Страва честі».

Більше на тему: Швидкі пампушки до борщу: рецепт від «Страва честі»

Інгредієнти:

  • Борошно — 350 г
  • Сухі дріжджі — 10 г
  • Холодна вода — 250 мл
  • Оливкова олія — 60 г
  • Цукор — 10 г
  • Сіль — 5 г
  • Приправа за смаком

Спосіб приготування: 

  1. Просійте через сито борошно, щоб наповнити тісто киснем.
  2. Розчиніть у воді цукор і дріжджі. Додайте борошно та замісіть тісто.
  3. Додайте приправи за смаком, сіль і оливкове масло, знову замісити. Накрийте вологим рушником і залиште на 30 хвилин.
  4. Розділіть тісто приблизно на 30 маленьких шматочків і дайте постояти 10-15 хвилин.
  5. Змастіть пергамент маслом, з кожної кульки розкочуйте руками довгі джгути викладаючи їх на пергамент. Дайте тесту відпочити протягом 30 хвилин.
  6. Піднялися хлібні палички змастіть окропом. Посипте кунжутом або сіллю за смаком.
  7. Випікайте протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Більше на тему: Віденські вафлі: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

Категорії: Без рубрики