PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Андрій Дмитренко

Місто: Київ

Вік: 28 років

Андрій почав працювати з 16 років. Перепробував безліч професій: був і будівельником, і промоутером, і водієм, і охоронцем в ресторані.

Готувати навчився ще в школі, але всерйоз захопився кулінарією саме під час роботи в ресторані охоронцем. Спостерігав за працею кухарів і пробував повторювати побачене вдома.

Пізніше, працюючи вже закупником для ресторану, навчився правильно вибирати продукти і ще більше загорівся ідеєю стати кухарем. Зараз Андрій у декретній відпустці, виховує сина. Оскільки дружина на роботі, вдома готує лише він сам, а також пере і прибирає.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: