Єлизавета Глінська народилася у Запоріжжі. Коли їй було 12 років, сім’я переїхала в Алупку. У 2000 році вступила до педагогічного університету, де вивчала вокал. Закінчивши навчання, Ліза три роки викладала в музичній школі. У 2007 році переїхала до столиці, де почала вивчати грим і здобула освіту художника-гримера.
У 2012 році Ліза Глінська стала переможницею кулінарного шоу «МастерШеф»-2. Після проекту вона вирушила в академію «Le Cordon Bleu» в Парижі.
Зараз Ліза — засновниця і викладач кондитерської школи «GL», автор і видавець двох книг, кулінарний експерт українських телешоу. Також вона проводить багато майстер-класів і ділиться в інтернеті авторськими рецептами.
Ліза є лауреатом чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des arts sucres 2016 у Парижі.