Чим запам’ятався кастинг і хто пройшов далі у 1 випуску «МастерШеф»-15?
Відбулася прем’єра 15 сезону проєкту «МастерШеф». Ювілейний сезон головного кулінарного реаліті країни став другим днем народження, адже через руйнування легендарного павільйону внаслідок атаки росіян, вперше за 15 років зйомки відбуваються на новій локації. Тож чим вражав 1 випуск проєкту «МастерШеф» від 01.03.2025? І хто пройшов далі — читайте в матеріалі STB.UA.
Денис Савенко з Харкова.
«Цікаво, що харків’янин готує волинську страву».
Катерина Павлинська з Полтави.
«Приготувала полтавські галушки, аби здивувати Володимира. Адже це страва з його батьківщини».
Микита Лапін з Києва.
«Я військовий кухар з бригади розмінування. Зазвичай готую для близько 300 людей».
Анна Шалай з Києва.
«Якщо людина впевнена, що у неї буде три “Так”, і їх отримує — вона автоматично проходить у 20-ку. А я з тих, хто у дитинстві вчив один білет і саме його витягувала».
Євген Комаров з Києва.
«Я гастро-юрист. Також займаюся благодійним напрямком. Наразі ще є соціальна відповідальність — працюю заступником начальника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку ветеранів».
Аліна Коряко з Києва.
«Мою страву вибрав штучний інтелект».
Давид Юрченко з Дніпра.
«Я хочу довести всій країні, що роми — це люди, які допомагають ЗСУ, активно беруть участь у житті нашої країни. Стереотип про ромів залишився й досі. Але я можу вам погадати».
Бодя та Аліна разом вже 5 років. Тож пара заповнила разом анкету і завітала на кастинг.
Роман Скребнєв з Києва.
«Я приготував спагетті з куркою, бо вважаю, що це досить сексуально».
Ненсі Топко з Києва.
«Не можу назвати себе топ-моделлю, але у своєму портфоліо маю зйомку для VALENTINO, обкладинку японского VOGUE, співпрацювала з Донателлою Версаче».
Оксана Пустовойт, Ірина Чернишова, Анастасія Жуга, Юлія Роменська та Катерина Козакевич отримали по три «Так». Тож вже у 2 випуску змагатимуться за місце у 20-ці.
Анастасія Цалікова з Дніпра.
«Хочу розвіяти сумніви і переконатися, чи є у вас необхідні для проєкту знання».
Олеся Бабій-Полєжаєва з Миколаєва.
«Я 11 років працюю в ДСНС».
Валерій Гармаш з Умані.
«У душі я вчитель. 12 років працював директором школи».
Діана Костюк, Наталя Малкова, Дамір Бікулов, Сергій Макитренко, Анастасія Байда вирішили змінити свої професії і присвятити себе кулінарії. І, на щастя, їм це вдалося. Адже судді дали кожному шанс і білий фартух.
Дар’я Рандіна з Вінниці.
«Хтось із глядачів сподівався мене більше не побачити на кухні проєкту? Так ось, я знову тут».
Денис Шебеко з Дніпропетровської області.
«4 місяці тому з життя пішла моя мама. Тож тепер все, що я не роблю, я роблю це заради того, аби вона побачила, що я йду до мрії».
Вікторія Луцкова з Києва.
«Так сталося, що я проспала ЗНО з української мови. Тож так склалося, що я відпочивала все своє життя. Настав той момент, коли потрібно ставати самостійною».
Олександр Лозко з Києва.
«Боул третьої хвилі з гречкою».
Анна Демченко з Харкова.
«Люблю людей, які намагаються розширити рамки. Отож, Аню, це лише перший крок. Маленький, але дуже важливий».
Не пропустіть вже 2 випуск 15 сезону «МастерШеф» наступної суботи, 8 березня, о 19:00 на СТБ! Сильні, талановиті, незламні учасники змагатимуться за місце у 20-ці.