X

Що приготувати під час війни? Рецепт солодкого рисового пудингу від Євгена Клопотенка

Що приготувати під час війни? Переможець проекту СТБ МастерШеф  і ведучий проєкту «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком» пропонує нам спробувати солодий рисовий пудинг. Рецепт ― далі в матеріалі. 

Інгредієнти:

  • рис ― 700―800 г
  • яйця ― 4 шт.
  • молоко ―  1 л
  • цукор ― 150―200 г

Спосіб приготування:

  1. Берете 700―800 г відвареного рису. Щоб зварити рис, залийте його водою у пропорції 1:2, доведіть до кипіння, накрийте і зніміть з вогню. За 30 хвилин він сам себе приготує.
  2. В окремій мисці збиваєте 4 яйця з 1 л молока та 150―200 г цукру. Якщо молока немає, то є три варіанти на заміну: просто вода; вода+вершкове масло; сухе молоко, розведене водою.
  3. Якщо у вас там є якась кориця на кухні, або ванільний цукор, або цедра, то додайте.
  4. Рис перекладаєте у форму для запікання, заливаєте яєчною сумішшю та печете 45―60 хвилин за 180 градусів, доки не з’явиться золотава скоринка. Для мультиварки теж підходить.

Смачного!

Більше на тему: Колумбійський брауні: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Читайте нас також в Viber і Telegram СТБ

Категорії: Без рубрики