PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Софріто: рецепт закуски від Ектора Хіменеса-Браво

17.07.2021

Софріто — це найкраща літня закуска іспанської та португальської кухні. Зазвичай це ароматні інгредієнти, нарізані дрібними шматочками, обсмажені або тушковані в рослинній олії. Рецепт софріто від судді шоу «МастерШеф»  Ектора Хіменеса-Браво добре підійде до вашого улюбленого сиру, риби або качки. Беріть полуницю та мерщій готувати разом із професіоналом!

Інгредієнти:

  • Цибуля червона — 50 г
  • Фенхель — 70 г
  • Полуниця — 300 г
  • Чорний перець — 7 г
  • Оливкова олія — 70 г
  • Моцарела — 125 г
  • Вершки 30% — 35 г 

Спосіб приготування:

  1. Моцареллу нарізаємо соломкою. Вершки нагріваємо до 60 градусів, додаємо моцарелу і прибираємо на годину відпочивати.
  2. Червону цибулю і фенхель нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в великій кількості оливкової олії.
  3. Додаємо насіння соняшнику.
  4. Коли овочі підсмажилися додаємо м’яту руками полуницю, сіль і чорний перець.
  5. Тушкуємо 5 хвилин на середньому вогні.
  6. На тарілку виливаємо наш софріто, зверху додаємо страчателлу, сіль і перець, прикрашаємо зеленню фенхеля.

Смачного!

Читайте нас також у Viber і Telegram

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: