МастерШеф

Як приготувати смажені мідії з цибулею і помідорами: рецепт від Паші Серветника

Є безліч цікавих способів приготування мідій. Як приготувати соковиті смажені мідії з цибулею і помідорами, точно знає переможець першого сезону «МастерШеф. Професіонали» Павло Серветник. Покроковий рецепт читайте в матеріалі.

жареные мидии с луком и помидорами

Інгредієнти:

  • мідії
  • цибуля
  • біле вино
  • томатна паста
  • каперси
  • анчоуси
  • часник і сіль

Більше на тему: Мариновані мідії в соєвому соусі: простий рецепт

Приготування:

  1. Обсмажуємо цибулю, додаємо біле вино, випаровуємо.
  2. Потім додаємо томатну пасту, каперси, анчоуси, мідії, часник і сіль.
  3. Смажимо до готовності.

Смачного!

Джерело: Instagram – pashaservetnyk

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: