МастерШеф

Мариновані мідії в соєвому соусі: рецепт від Павла Серветника

Як приготувати мариновані мідії? Простий рецепт, як замаринувати мідії в соєвому соусі, знає переможець першого сезону «МастерШеф. Професіонали» Паша Серветник. Покроковий рецепт читайте в матеріалі.

Маринованные мидии в соевом соусе: рецепт

Інгредієнти:

  • мідії
  • мірин
  • міцукан
  • соєвий соус
  • цукор
  • спаржа
  • яблука
  • пармезан

Більше на тему: Мідії у вершковому соусі: рецепт

Приготування:

  1. Відварюємо мідії.
  2. Готуємо маринад: змішуємо мірин, міцукан, соєвий соус і цукор.
  3. Мідії полити маринадом і залишити на кілька годин.
  4. Подавати зі спаржею, яблуками і пармезаном. ⠀

Смачного!

Джерело: Instagram – pashaservetnyk

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: