МастерШеф

Полуничне морозиво з ваніллю і курагою: рецепт від Катерини Великої

Зараз набирають популярності сироїдні страви, у тому числі й морозиво. Рецепт сироїдного полуничного морозива, від якого не повніють, а тільки худнуть, обов’язково сподобається будь-якій господині. Покроковий рецепт полуничного морозива з ваніллю і курагою від учасниці «МастерШеф»-5 Катерини Великої читайте в матеріалі.

Клубничное мороженое с ванилью и курагой: рецепт от Екатерины Великой

Інгредієнти:

  • банани стиглі 200 г
  • полуниця або будь-які інші ягоди 400 г
  • курага 50 г
  • ваніль половинка стручка
  • мед за бажанням

Приготування:

  1. Банан і полуницю відправити в морозилку на півгодини.
  2. Занурювальним блендером пюруємо.
  3. Додаємо ваніль, курагу і ще збиваємо 5 секунд, щоб курага не перетворилася в пюре.
  4. Спробуйте: якщо хочеться більш солодке морозиво, додайте ложку меду.
  5. Відправляємо в морозилку на 1 годину.

Більше на тему: Меренга з полуницею: рецепт від Володимира Ярославського

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: