Курячі котлети: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)
17.02.2020
Як приготувати курячі котлети? Секрет хрусткої скоринки та соковитого м’яса всередині нам розкрив переможець «МастерШеф»-7 Вадим Бжезинський (Пава). Покроковий рецепт приготування курячих котлет читайте в матеріалі.
Інгредієнти: ⠀
- куряче філе – 600 г
- масло вершкове – 30 г
- цибуля ріпчаста – 2 шт. (Середні)
- лимон (цедра) – 2 ч. л.
- часник – 3 зубчики
- цукор білий – ⅔ ст. л.
- оцет яблучний – 1 ст. л.
- вершки 33% – 60–70 мл
- розмарин – пару гілочок
- петрушка – 50 г
- сіль, перець – за смаком
Більше на тему: Паста з соусом болоньєзе: рецепт
Приготування:
- На м’ясорубку перекручуємо куряче філе.
- Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі, додаємо цукор, оцет і цедру лимона. Можна додати трішки перцю чилі. І додаємо цю суміш у фарш.
- Вливаємо вершки і дрібно нарублену петрушку.
- Формуємо наші котлетки, сіль і перець за смаком. Обсмажуємо на оливковій олії з розмарином і часником з обох боків до золотистого кольору.
Смачного!
Джерело: Instagram – pava_vb