МастерШеф

Курячі котлети: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

Як приготувати курячі котлети? Секрет хрусткої скоринки та соковитого м’яса всередині нам розкрив переможець «МастерШеф»-7 Вадим Бжезинський (Пава). Покроковий рецепт приготування курячих котлет читайте в матеріалі.

куриные котлеты

Інгредієнти: ⠀

  • куряче філе 600 г
  • масло вершкове 30 г
  • цибуля ріпчаста 2 шт. (Середні)
  • лимон (цедра) 2 ч. л.
  • часник 3 зубчики
  • цукор білий ⅔ ст. л.
  • оцет яблучний 1 ст. л.
  • вершки 33% 6070 мл
  • розмарин пару гілочок
  • петрушка 50 г
  • сіль, перець за смаком

Більше на тему: Паста з соусом болоньєзе: рецепт

Приготування:

  1. На м’ясорубку перекручуємо куряче філе.
  2. Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі, додаємо цукор, оцет і цедру лимона. Можна додати трішки перцю чилі. І додаємо цю суміш у фарш.
  3. Вливаємо вершки і дрібно нарублену петрушку.
  4. Формуємо наші котлетки, сіль і перець за смаком. Обсмажуємо на оливковій олії з розмарином і часником з обох боків до золотистого кольору.

Смачного!

Джерело: Instagram pava_vb

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram  СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: