МастерШеф

Кукурудзяно-сливові мафіни від Тетяни Литвинової

Кукурудзяно-сливові мафіни маленькі, ароматні, повітряні кекси не залишать байдужим жодного солодкоїжку. Вони будуть до смаку всім, хто стежить за своїм харчуванням та фігурою. Покроковий рецепт від судді «МастерШеф» Тетяни Литвинової знайдете у матеріалі.

кукурузно-сливовые маффины, кукурузно-сливовые маффины рецепт, рецепт кукурузно-сливовых маффинов, как приготовить кукурузно-сливовые маффины, кукурузно-сливовые маффины от татьяны литвиновой

Інгредієнти (на 12 штук):

  • кукурудзяне борошно 200 г
  • цільнозернове борошно 100 г
  • розпушувач 1 ч. л.
  • ванілін дрібка
  • яйця 2 шт.
  • молоко 100 мл
  • вершкове масло 100 г
  • кленовий сироп 3 ст. л.
  • сіль дрібка
  • сушена журавлина 100 г
  • сливи 57 шт.

Більше на тему: Вівсяне печиво: 5 елементарних рецептів від учасників «МастерШеф»

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Змішати розмякле вершкове масло із сиропом, молоком і яйцями.
  3. З’єднати 2 види борошна з розпушувачем, сіллю і ваніллю.
  4. Змішати суху і вологу суміші до гладкості, додати промиту журавлину.
  5. За допомогою кондитерського мішка наповнити формочки на 2/3. Зверху покласти половинку сливи і відправити у духовку.
  6. Випікати 30 хв.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: