МастерШеф

Цукерки «Пташине молоко» від Лізи Глінської

«Пташине молоко» повітряні, ніжні та дуже смачні ласощі. Ці цукерки може приготувати кожен. Тонкощами і секретами свого рецепту цукерок «Пташине молоко» поділилася суддя «МастерШеф»-9 Єлизавета Глінська.

птичье молоко, конфеты птичье молоко, птичье молоко рецепт, рецепт конфет птичье молоко, как приготовить конфеты птичье молоко, конфеты птичье молоко от лизы глинской

Інгредієнти:

  • вода 200 мл
  • гель агар-агар 10 г
  • цукор 300 г
  • мед 80 г
  • білок 120 г
  • термостійкий ванільний цукор 10 г
  • вершкове масло 250 г
  • вершки (жирність 3033%) 100 мл
  • какао-порошок 50 г

Приготування:

  1. Залити агар-агар водою кімнатної температури і залишити на годину.
  2. Ставимо підготовлений агар з водою на вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння.
  3. Додати цукор і при постійному помішуванні довести до температури 110 °С.
  4. Збити білок з медом і термостійким ванільним цукром до стійких піків.
  5. Влити гарячий сироп з агар-агаром тонкою цівкою.
  6. Збити масу до загустіння.
  7. Збити вершкове масло зі злегка підігрітими вершками.
  8. Додати їх в теплу білкову масу.
  9. Викласти масу в металеву форму, розрівняти і прибрати в холодильник на 23 години для стабілізації.
  10. Нарізати кубиками і обваляти в какао-порошку.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: