МастерШеф

Аджика: рецепт від Сергія Денисова

Аджика абхазька гостра приправа у вигляді пастоподібної маси. Переможець «МастерШеф»-9 Сергій Денисов точно знає, як приготувати її ідеально. Покроковий рецепт аджики читайте в матеріалі.

аджика

Інгредієнти:

  • гострий перець 1 кг
  • болгарський перець червоний 0,5 кг
  • часник 0,1 кг
  • кип’ячений оцет 25 мл
  • сіль нейодована 200 г
  • мелений коріандр 1/2 ч. л.
  • скляні банки з кришками

Більше на тему: Аджика: рецепт від Вадима Бжезинського (Пави)

Приготування: ⠀

  1. Промити і висушити перець. В ідеалі він повинен кілька днів полежати на протязі.
  2. Очищаємо від насіння.
  3. Через м’ясорубку з дрібною сіткою 34 рази прокрутити і додати всі спеції. Сіль додаємо в самому кінці! ⠀
  4. Розкладаємо у банки.

Це не дуже гостра аджика, її можна намазувати на хліб.

Переглянути цей допис в Instagram

Смачного!

Джерело: Instagram sergo_batumskij

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: