МастерШеф

Бананові оладки з малиною: рецепт від Лізи Глінської

Бананові оладки з малиною чудовий і дуже швидкий сніданок! На приготування ніжних, повітряних і соковитих оладок вам знадобиться всього 15 хвилин. Покроковий рецепт бананових оладок з малиною від судді проєкту «МастерШеф. Професіонали» Лізи Глінської читайте в матеріалі.

Банановые оладки с малиной: рецепт от Лизы Глинской

Інгредієнти:

  • банан 2 шт. (200 г)
  • яйця  2 шт. (100 г)
  • тростинний цукор 40 г
  • рисове борошно 100 г
  • розпушувач 6 г (якщо повна непереносимість глютену, вибирайте розпушувач, у складі якого замість борошна крохмаль)
  • малина (чорниця, лохина, полуниця, персик або абрикос) 100 г
  • кориця, ваніль за бажанням

Приготування:

  1. Збийте блендером банан з цукром і яйцями.
  2. Додати рисове борошно, змішане з розпушувачем. Пробийте до однорідності.
  3. Додайте ягоди, акуратно перемішайте.
  4. Випікаю я ці оладки на розігрітій сковороді з антипригарним покриттям, без будь-якого жиру.
  5. Сковороду розігріваю трохи вище середнього, наливаю тісто, накриваю кришкою, через кілька хвилин перевертаю оладки і знову накриваю кришкою.
  6. Ще хвилинку і знімаємо цю рум’яну смакоту зі сковороди.

Смачного!

Джерело: Instagram lizaglinskaya

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: