Бананові оладки з малиною: рецепт від Лізи Глінської
03.09.2019
Бананові оладки з малиною – чудовий і дуже швидкий сніданок! На приготування ніжних, повітряних і соковитих оладок вам знадобиться всього 15 хвилин. Покроковий рецепт бананових оладок з малиною від судді проєкту «МастерШеф. Професіонали» Лізи Глінської читайте в матеріалі.
Інгредієнти:
- банан – 2 шт. (200 г)
- яйця – 2 шт. (100 г)
- тростинний цукор – 40 г
- рисове борошно – 100 г
- розпушувач – 6 г (якщо повна непереносимість глютену, вибирайте розпушувач, у складі якого замість борошна – крохмаль)
- малина (чорниця, лохина, полуниця, персик або абрикос) – 100 г
- кориця, ваніль – за бажанням
Приготування:
- Збийте блендером банан з цукром і яйцями.
- Додати рисове борошно, змішане з розпушувачем. Пробийте до однорідності.
- Додайте ягоди, акуратно перемішайте.
- Випікаю я ці оладки на розігрітій сковороді з антипригарним покриттям, без будь-якого жиру.
- Сковороду розігріваю трохи вище середнього, наливаю тісто, накриваю кришкою, через кілька хвилин перевертаю оладки і знову накриваю кришкою.
- Ще хвилинку і знімаємо цю рум’яну смакоту зі сковороди.
Смачного!
Джерело: Instagram – lizaglinskaya