МастерШеф

Сливовий або абрикосовий конфітюр з Мадерою і мускатним горіхом: рецепт від Лізи Глінської

Зараз стільки абрикос і слив, що саме час приготувати сливовий або абрикосовий конфітюр з Мадерою і мускатним горіхом. Цей сливовий джем б’є всі рекорди – один з найлегших і швидких в приготуванні! Ліза Глінська, ведуча «МастерШеф»-9 розповідає як це зробити.

Переглянути цей допис в Instagram

Більше на тему: Полуничний смузі: рецепт корисного та смачного напою

При бажанні сливи можна замінити абрикосами.

Інгредієнти:

  • сливи – 1 кг (це вже вага без кісточок)
  • цукор – 800 г
  • вино «Мадера» – 0,5 л
  • мускатний горіх – 1/3 ч.л.

Більше на тему: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів в домашніх умовах

Приготування:

  1. Відправляємо в сотейник цукор з «Мадерою» і мускатний горіх, проварюємо 4-5 хвилин.
  2. Додаємо шматочки сливи, проварюємо на слабкому вогні 20 – 25 хвилин.
  3. Знімаємо з вогню, розливаємо по банках!

Все геніальне просто! Смачного.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: