Рецепт марокканських млинців від Лізи Глінської
03.05.2019
Марокканські млинці – це маленькі губчаті млинці. При правильному приготуванні вони пронизані крихітними отворами, які вбирають будь-який соус, до якого вони подаються. Покроковий рецепт марокканських млинців від судді «МастерШеф. Професіонали» Лізи Глінської читайте в матеріалі.
Інгредієнти для тіста:
- пшеничне борошно – 120 г
- манна крупа (дрібного помелу) – 250 г
- цукор – 20 г
- сіль – 2 г
- сухі швидкорозчинні дріжджі – 5 г
- розпушувач – 8 г
- вода – 0.5 л
- шафран (за бажанням)
Інгредієнти для соусу:
- вершкове масло – 100 г
- мед – 100 г
- кориця (за бажанням)
Більше на тему: Сочники від Єлизавети Глінської
Приготування:
- У мисці змішуємо борошно, манку, сіль, цукор, дріжджі і розпушувач, перемішуємо.
- Додаємо трохи теплої води, перемішуємо до однорідності.
- Накриваємо харчовою плівкою або рушником і прибираємо у тепле місце на 30-40 хвилин.
- Знову перемішуємо тісто, що підійшло.
- Смажимо млинці на розігрітій сковороді, тільки з одного боку.
- Вогонь трохи вище середнього. Сковороду можна злегка промазати рослинним маслом, якщо необхідно.
- Млинець готовий, коли тісто перестає блищати, стає матовим.
- З’єднуємо гаряче вершкове масло з корицею і медом.
- Перемішуємо до однорідності і подаємо до млинців.
Смачного!
Джерело: Instagram – lizaglinskaya