МастерШеф

Рецепт марокканських млинців від Лізи Глінської

Марокканські млинці – це маленькі губчаті млинці. При правильному приготуванні вони пронизані крихітними отворами, які вбирають будь-який соус, до якого вони подаються. Покроковий рецепт марокканських млинців від судді «МастерШеф. Професіонали» Лізи Глінської  читайте в матеріалі.
рецепт марокканских блинчиковІнгредієнти для тіста:

  • пшеничне борошно – 120 г
  • манна крупа (дрібного помелу) – 250 г
  • цукор – 20 г
  • сіль – 2 г
  • сухі швидкорозчинні дріжджі – 5 г
  • розпушувач – 8 г
  • вода – 0.5 л
  • шафран (за бажанням)

Інгредієнти для соусу:

  • вершкове масло – 100 г
  • мед – 100 г
  • кориця (за бажанням)

Більше на тему: Сочники від Єлизавети Глінської

Приготування:

  1. У мисці змішуємо борошно, манку, сіль, цукор, дріжджі і розпушувач, перемішуємо.
  2. Додаємо трохи теплої води, перемішуємо до однорідності.
  3. Накриваємо харчовою плівкою або рушником і прибираємо у тепле місце на 30-40 хвилин.
  4. Знову перемішуємо тісто, що підійшло.
  5. Смажимо млинці на розігрітій сковороді, тільки з одного боку.
  6. Вогонь трохи вище середнього. Сковороду можна злегка промазати рослинним маслом, якщо необхідно.
  7. Млинець готовий, коли тісто перестає блищати, стає матовим.
  8. З’єднуємо гаряче вершкове масло з корицею і медом.
  9. Перемішуємо до однорідності і подаємо до млинців.

Смачного!

Джерело: Instagram – lizaglinskaya

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: