Уже прийшла осінь і потрібно насолоджуватися її дарами. Гарбуз – один із них, а пудинг – просто ідеальна страва, яка подобається всім любителям смачно поїсти. Як приготувати гарбузово-апельсиновий пудинг від судді «МастерШеф» 2018 Тетяни Литвинової, щоб порадувати і себе і близьких, дізнайтеся в нашому матеріалі.
Інгредієнти:
- Гарбуз – 200 г
- Рис – 100 г
- Апельсин – 1 шт
- Цукор – 1 ст. л.
- Яйце
- Молоко – 200 мл
- Вода – 50 + 100 мл
- Дрібка солі
Більше на тему: Ексклюзивні фото закулісся «МастерШеф»-8: учасники за кадром
Приготування:
- Гарбуз натерти на дрібну тертку, налити 50 мл води, накрити кришкою і варити за середньої температури 15–20 хв.
- Рис не мити. Просто покласти в окремий посуд і залити молоком і 50 мл води, варити теж за середньої температури 15 хв. або до готовності.
- Апельсин ошпарити окропом і натерти цедру з 1/2 частини. Розрізати навпіл і видавити сік.
- Коли приготується рис і гарбуз, з’єднати їх в одній з каструль, додати сік і цедру апельсина, цукор і сіль, перемішати, потім додати яйце. Все це потрібно вимішувати протягом 2 хв., продовжуючи готувати. Накрити кришкою, вимкнути плиту і залишити на 5 хв.
Смачного!