МастерШеф

РЕЦЕПТ: «Дамські пальчики» від Вікторії Козіс

Інгредієнти:

150гр. вершкового масла, 1 ст. води, 1,5 ст. борошна, 0,5 ч. ложки солі, 4-5 яєць, 0 ,5 л вершків, 1,5 ст. цукрової пудри, какао.

Приготування:

Робимо заварне тісто (профітролі) в сотейнику, доводимо до кипіння воду, масло, сіль. Не перестаючи перемішувати, всипати борошно і проварити 2-3 хвилини.

Коли тісто охолоне, ввести по одному яйця, добре вимішуючи. Кондитерським мішком з тоненькою насадкою робимо продовгуваті профітролі (у формі дамського пальчика). Деко застеляємо фольгою або кондитерським папером і випікаємо наші «пальчики» 15 – 20 хвилин. Духовку не відкривати, щоб тісто не «здулося». Вистигати профітролі залишаємо в духовці.

Крем: вершки збити з цукровою пудрою, можна додати лимонний сік і цедру.

Викладати наші пальчики на блюдо, вмочуючи у вершки , гіркою. Зверху присипати какао, можна прикрасити ягодами за смаком. Смачного!

«Дамские пальчики» от Виктории Козис

«Дамські пальчики» від Вікторії Козіс

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: