МастерШеф

АНОНС: Учасникам потрібно буде нагодувати дітей-біженців

Завтра, 22 жовтня, о 20:00 в ефір каналу СТБ вийде черговий випуск кулінарного шоу «МастерШеф». Учасників залишається все менше і менше, а завдання стають тільки складніше. І не тільки фізично, а й психологічно. Цього разу 13-ти найкращим кулінарам-аматорам належало приготувати обід для дітей-біженців зі Східної України.

Завдання учасників – організувати для дітей справжнє свято, оскільки їхнє життя на даний момент позбавлена радості. Вони знаходяться в таборі без батьків, за ними доглядають волонтери.

До речі, цього разу молоді кулінари навіть обійшлися без бійки за продукти. В честь дітей вони вирішили вести себе цивілізовано.

Також учасників чекає непросте випробування на швидкість. За 20 хвилин їм належить приготувати…. 3 страви! Деякі кулінари-аматори у цьому конкурсі і зовсім зважаться на підлість…

Також доведеться поквапитися учасникам і на першому конкурсі, адже найменша повільність може затримати їхнє приготування страви на величезну кількість часу! Їм належить приготувати відоме блюдо французької кухні – Форель Амандін! За першим столом зможуть працювати всі 13 учасників, за наступним – 9 і т.д. Тому доведеться постаратися, щоб не пасти задніх, адже останній, хто впорається із завданням, отримає чорний фартух.

І, нарешті, битва чорних фартухів! Приготувати відомий десерт «Креп сюзетт» з допомогою дірявих і зламаних столових приладів!

Чи зуміють учасники викрутитися? Які підстави цього разу вони приготували для своїх конкурентів? І чи залишаться діти-біженці задоволені роботою кулінарів-аматорів?

Дізнаєтеся вже завтра, 22 жовтня, о 20:00!

Video: АНОНС: Участникам предстоит накормить детей-беженцев

Задания становятся только сложнее, и не только физически, но и психологически. В этот раз кулинарам предстоялоготовить обед для детей-беженцев из Восточной Украины.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: