Майстер-клас учасникам проекту проводила переможниця минулого сезону
Вчора, 6 листопада, о 20:00 глядачі каналу СТБ побачили черговий випуск проекту «МастерШеф». Цього разу учасників чекало надскладне завдання, але організували його їм не судді, а відмінниця тієї самої школи кулінарії «Le Cordon Bleu» і переможниця минулого сезону Єлизавета Глинська. І головним критиком, звичайно ж, у цьому випробуванні належало бути їй.
Учасникам необхідно було уважно спостерігати за тим, як Ліза готує грушеву шарлотку. Цією стравою перевіряють здібності кухарів на першому занятті у кулінарній школі «Le Cordon Bleu». Потім їм належало в точності повторити всі процеси і представити суддям та Лізі точно таку ж страву.
Тільки от все виявилося не так просто, як думали учасники… Хто не впорався з процесами і «завалив» готування? Чия страва виявилася кращою? І чому в кінці випробування Сергій Чібаря змусили зняти свій білий фартух ?
Дивіться у відео нижче: