МастерШеф

Євген Литвинкович поділився з Ектором Хіменес-Браво рецептом страви, про яку кулінар навіть не чув

Цієї середи, 18 вересня, у кулінарному шоу «МастерШеф-3 » серед
учасників знову йшли масштабні баталії за право продовжити своє
перебування на проекті.
Почуття конкуренції не покидало ні на хвилинку кухарів-
початківців. Кожен з них чітко розумів, що найменша їхня помилка може призвести до програшу. Але не менш цікаво, весело і захоплююче проходило і пост- шоу програми. Адже в кулінарній дуелі цього разу зійшлися зірки вокального шоу на СТБ «Х -фактор» Марія Рак і Євген Литвинкович.

Ясна річ, що з творчістю у цих вокалістів справи йдуть добре, а як з кулінарією?

«Я дуже люблю готувати. Також можу навчити Ектора готувати одну страву – батон зі згущеним молоком, нутелою і мармеладом» , – каже Женя.

У
цій дуелі вокалістам, які опинилися в одному лише кроці від перемоги в
«Х- факторі» довелося готувати улюблену страву шеф-кухаря, відмінного
кулінара Ектора Хіменес- Браво.

«Ця страва називається «Еквадорський севіче». Вона подається з міні – коржиками з попкорну. Це
традиційна страва у Південній Америці, такі собі латиноамериканські суші,
які складаються з морепродуктів»
, – розповідає Ектор Хіменес – Браво .

Для початку вокалістам необхідно було очистити кальмар і зняти панцир з креветок. Що не дуже припало до душі красуні Маші Рак.

574563753784.jpg


«Мені
наша програма нагадує шоу « Веселий патологоанатом » , яке жодного разу
ніде не виходило »
, – пожартував Дмитро Танкович .

Але учасникам було не до сміху. Вони дуже серйозно підійшли до завдання і намагалися докласти всіх зусиль задля перемоги.

«Я до шоу поставився ще серйозніше, ніж просто до звичайного змагання. Мені дійсно цікаво і важливо не програти Марії », – переконує Євген.

Але
чи вдалося артистові – вокалістові продемонструвати свою бездоганну
кулінарну майстерність, ви можете дізнатися, подивившись Відео :

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: