Учасники готували страви з… хробаків
14 листопада 12 кухарів-аматорів змагалися за
звання найкращого шеф-кухаря країни, грошову винагороду в 500 000 гривень
і можливість навчання в найкращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.
Судді проекту – славетний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, ресторатор Микола
Тищенко, а також телеведуча і великий гурман Жанна Бадоєва – приготували
учасникам нелегкі кулінарні випробування, які вони матимуть здолати на шляху до
перемоги.
Нагадаємо, що
кожної програми учасники мають успішно пройти три конкурси. За підсумками
минулих змагань визначаються претенденти, які не впоралися із завданнями. Саме
вони борються в останньому кулінарному двобої за назвою «Битва чорних
фартухів». Той учасник, який не впорався з поставленим завданням, залишає
проект назавжди.
Для першого випробування учасники поділилися на дві команди й по черзі готували
одну страву. Водночас кожний наступний учасник не знав, за яким рецептом він
готує, і визначав його з того, що приготував його попередник.
У другому
завданні переможець попереднього конкурсу розподілив шматки телячої туші між
суперниками.
На виїзному
випробуванні кулінари мали нагодувати 50-ку найкращих шеф-кухарів країни.
А от із найскладнішим
випробуванням зітнулися володарі чорних фартухів, адже їм довелося готувати страви
з… хробаків.
Найслабкішим
кулінаром цього тижня став 23-річний економіст із Тернополя Віталій Барилко.
11 кухарів-аматорів продовжують боротьбу за
перемогу в другому сезоні проекту. Не пропустіть наступний випуск кулінарного
шоу «МастерШеф-2» у середу, 21 листопада, о 20:00 на СТБ!
————————
«МайстерШеф» – масштабне кулінарне реаліті-шоу, в якому 20 найбільш
гідних кухарів-аматорів, відібраних для участі в шоу,змагаються за звання
кращого шеф-кухаря Україні та грошову винагороду у 500 000 гривень. Також переможець проекту отримує можливість
навчатися в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.