Все буде добре

Video: Як замаринувати курячу, свинячу і телячу печінку: рецепти маринадів

Як замаринувати курячу, свинячу і телячу печінку, щоб прибрати гіркоту і зробити продукт більш м'яким і смачним? Рецепти маринадів для будь-якої печінки нам розповіла Марина Шевченко
Дивіться також
Все буде добре Выпуск 1111 2017 Маринади для курячої, свинячої і телячої печінки: рецепти Марини Шевченко
Выпуск 1111 | 25.10.2017 | 2017

Як замаринувати курячу, свинячу і телячу печінку, щоб прибрати гіркоту і зробити продукт більш м’яким і смачним? Рецепти маринадів для будь-якої печінки нам розповіла Марина Шевченко. Вона вважає, що якщо ви будете знати ці хитрощі, то ваші страви з печінки стануть більш вишуканими! Дивіться, як замаринувати печінку (курячу, свинячу або телячу) так, щоб зробити її соковитою, смачною і м’якою!

Ще більше корисних сюжетів дивіться онлайн у випуску Все Буде Добре – 25 жовтня!

Дивіться більше цікавих відео в наших розділах тут!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: