Video: Як замаринувати курячу, свинячу і телячу печінку: рецепти маринадів
Выпуск 1111
|
25.10.2017 |
2017
Як замаринувати курячу, свинячу і телячу печінку, щоб прибрати гіркоту і зробити продукт більш м’яким і смачним? Рецепти маринадів для будь-якої печінки нам розповіла Марина Шевченко. Вона вважає, що якщо ви будете знати ці хитрощі, то ваші страви з печінки стануть більш вишуканими! Дивіться, як замаринувати печінку (курячу, свинячу або телячу) так, щоб зробити її соковитою, смачною і м’якою!
Ще більше корисних сюжетів дивіться онлайн у випуску Все Буде Добре – 25 жовтня!
Дивіться більше цікавих відео в наших розділах тут!