X

Майстер-клас із приготування зефіру від Саші Діяманштейна

Перепробувавши безліч варіантів приготування домашнього зефіру, Саша Діяманштейн знайшов свій ідеальний рецепт! Дуже легкий в приготуванні та смачний десерт. Читайте рецепт зефіру в домашніх умовах в нашому матеріалі.

Інгредієнти для зефіру:

  • Запечені яблука – 2 шт.
  • Смородина – 50 г
  • Цукор – 420 г
  • Білок – 1 шт.
  • Вода – 80 мл
  • Агар-агар – 20 г
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Шоколад – 90 г

Більше на темуДомашнє морозиво: рецепт з апельсиновим сиропом

Приготування зефіру:

  1. Зробити пюре із запечених яблук і смородини.
  2. Додати цукор і перемішати. Додати яєчний білок, масу збити.
  3. Зварити сироп з агар-агару, води і цукру.
  4. Додати сироп у фруктову масу і перемішати до однорідності.
  5. Помістіть масу в кондитерський мішок і сформуйте зефір.
  6. Залишити застигати на добу.
  7. Готовий зефір прикрасити розтопленим шоколадом.

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ.

Категорії: Без рубрики