А ви колись куштували салат, калорійність якого становить не більше 250 кілокалорій, але при цьому ним можна нагодувати всю сім’ю? А спортивний експерт Ігор Обуховський не тільки поласував цією стравою, а й дізнався секрет її приготування. Рецепт теплого салату з квасолі ви можете записати просто зараз!
Інгредієнти:
- Цибуля ялтинська – ½ шт.
- Відварна біла квасоля – 100 г
- Відварна червона квасоля – 100 г
- Стручкова квасоля – 400 г
- Оливкова олія – 3 ст. л.
- Помідори – 2 шт.
Більше по темі: Салат «Цезар»: рецепт від Єлизавети Фалей
Приготування:
- Відварити білу і червону квасолю, злити рідину, перемішати.
- Зелену квасолю насипати в сито, відправити в сотейник і обдати окропом.
- Помідори бланшувати: занурити в киплячу воду на 15-20 секунд, щоб очистити шкірку.
- Помідори нарізати смужками, скропити олією, запікати в розігрітій до 180 °С духовці 12-15 хвилин.
- Перемішати квасолю з помідорами, посолити, поперчити додати заправку. Акуратно перемішати салат і подавати теплим.
Більше на тему: Смачно і корисно: феттуччіні з кабачків
Дивіться на відео просто зараз, як приготувати теплий салат з квасолі та дієтичні котлети з квасолі: