X

Угорський дієтичний суп-пюре зі шпинатом від Сергія Калініна

Суп-пюре зі шпинатом: рецепт дієтичного угорського супу від експерта «Все буде добре» Сергія Калініна. Готується такий суп дуже швидко, а виходить він легким і дуже смачним. Як приготувати суп-пюре зі шпинатом, читайте в матеріалі.

Більше на тему: Суп-пюре із кабачків: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • Шпинат – 150 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 20 г
  • Вершки – 50 мл
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Кмин
  • Сіль

Більше на тему: «Вішісуаз»: рецепт французького супу-пюре

  1. Промийте шпинат і відваріть його в киплячій воді протягом 5 хвилин. Потім дістаньте шпинат, промийте під холодною водою і подрібніть в блендері. Окріп не виливайте.
  2. Наріжте цибулю і обсмажте його трохи на вершковому маслі в сотейнику з товстим дном, не доводячи до золотистого кольору.
  3. Потім додайте 1 столову ложку борошна і обсмажте разом з цибулею ще 3 хвилини. Додайте туди ж шпинат. Перемішайте і додайте бульйон. Починайте збивати суп блендером прямо під час варіння.
  4. Пропустіть суп через сито. Додайте вершки. Поставте суп на вогонь. Додайте кмин. Після того, як він закипить, зніміть з вогню. Подавайте з вареним яйцем.

Більше на тему: Страви зі шпинатом: топ-5 варіантів приготування

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

Категорії: Без рубрики