X

Як приготувати рибу на мангалі: рецепт Ольги Мартиновської

Ви досі не знаєте, як приготувати рибу на мангалі, щоб було недорого, ситно і виглядало ненудно? Суддя «МастерШеф»-11 Ольга Мартиновська запропонувала рецепт рибних спіральок із морквою.

 Більше на тему: Шашлик у гранатовому соку

Інгредієнти:

  • Скумбрія свіжоморожена – 4 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Соєвий соус – 6 ст. л.
  • Лимон – ½ шт.
  • Сіль, перець – до смаку

Більше на тему: Швидкий маринад для шашлику – топ-3

Як приготувати рибу на мангалі спіральками:

  1. Відокремити голову скумбрії та профілювати рибу.
  2. Додати соєвий соус, сіль, перець, сік половини лимона.
  3. Моркву нарізати тонкими пластинами і згорнути рулончиками.
  4. Зверху загорнути філе спіральками в різні боки. Закріпити шампуром.
  5. Поставити на мангал і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

Більше на тему: «МастерШеф»-11: дата старту кулінарного шоу

Читайте нас також у Viber и Telegram СТБ

Категорії: Без рубрики