X

Освіжаючий гаспачо за рецептом Вінченцо Барба

Гаспачо це страва середземноморської кухні, яке походить з Іспанії та Португалії. Це суп, салат і коктейль, які з’єднані в одній супервітамінній страві! Вона втамовує голод, спрагу, дає енергію і чудово освіжає! Рецепт холодного зеленого гаспачо від Вінченцо Барба дивіться в матеріалі.

Складові:

  • Цільнозерновий хліб — 2 шматочки
  • Огірки — 4 шт.
  • Стебло селери — 1 шт.
  • Солодкий салатний перець — 2 шт.
  • Виноград — 10 ягід
  • Часник — 1 шт.
  • Оливкова олія — 4 ст. л.
  • Лід — 1 ст.
  • Сухе вино — 2 ст. л.
  • Перець і сіль за смаком
  • Кріп, петрушка за смаком

Більше на тему: Турецькі бублики «Сіміт»: рецепт приготування

Приготування:

  1. З хліба зріжте кірки, розмочіть м’якоть у холодній кип’яченій воді.
  2. Наріжте невеликими шматочками очищені від шкірки огірки, перець, часник і селеру. Наріжте зелень. Очистіть виноград від кісточок.
  3. Подрібніть у блендері віджатий хліб, нарізані огірки, перець, селеру, часник, виноград і зелень.
  4. Продовжуючи збивати, додайте олію, вино та лід, а також перець і сіль за смаком.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики