X

Морквяні закуски з ікрою від Євгена Поливоди

Будь-яка закуска з ікрою буде радувати наші смакові рецептори. Секретами приготування закуски з ікрою розкрив учасник проекту «МастерШеф» Євген Поливода. Покроковий рецепт приготування морквяної закуски з ікрою читайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.
  • плавлений сир – 2 шт.
  • оселедець (філе) – 2 шт.
  • крекер – 40 шт.
  • ікра – 1 баночка
  • вершкове масло – 100 г

Більше на тему: Економна закуска з червоною ікрою від Ольги Сумської

Приготування:

  1. Подрібнити у блендері плавлений сир, відварну моркву, філе оселедця і вершкове масло.
  2. Помістити отриману суміш в кондитерський мішок.
  3. Фігурно видавити суміш на крекер.
  4. Зверху довільно прикрасити червоною ікрою.

Смачного!

Читайте нас також у Viber і Telegram  СТБ

Категорії: Без рубрики