X

Помідорне варення від Євгена Клопотенка

Помідорне варення готується із перестиглих томатів і виходить справді дуже смачним. Кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився рецептом варення з помідорів. Ми підкажемо, як приготувати варення з помідорів, аби порадувати себе і близьких чимось незвичайним.

Більше на тему: Варення з вишні: три унікальні рецепти на зиму

Інгредієнти:

  • Переспілі помідори – 1 кг
  • Цукор – 500 г
  • Лимонний сік, базилік – за смаком

Більше на тему: Домашні лимонади: топ-10 рецептів приготування

Приготування:

  1. З помідорів зняти шкірку, порізати невеликими шматочками.
  2. Додати цукор і варити на середньому вогні протягом 20 хвилин.
  3. Додати подрібнений базилік.
  4. Варити ще 1 хвилину.
  5. Розлити варення у банки.

Більше на тему: Полуничне варення: рецепт приготування на зиму

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

Категорії: Без рубрики