Помідорне варення готується із перестиглих томатів і виходить справді дуже смачним. Кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився рецептом варення з помідорів. Ми підкажемо, як приготувати варення з помідорів, аби порадувати себе і близьких чимось незвичайним.
Більше на тему: Варення з вишні: три унікальні рецепти на зиму
Інгредієнти:
- Переспілі помідори – 1 кг
- Цукор – 500 г
- Лимонний сік, базилік – за смаком
Більше на тему: Домашні лимонади: топ-10 рецептів приготування
Приготування:
- З помідорів зняти шкірку, порізати невеликими шматочками.
- Додати цукор і варити на середньому вогні протягом 20 хвилин.
- Додати подрібнений базилік.
- Варити ще 1 хвилину.
- Розлити варення у банки.
Більше на тему: Полуничне варення: рецепт приготування на зиму