X

Як приготувати яловичину з вишнею: рецепт покроково

Ви куштували коли-небудь яловичину з вишнею? Смак найніжнішого м’яса з соусом на основі вишні забути неможливо. Страва, приготована так, відрізняється і ароматом, і смаком. Докладний рецепт яловичини з вишнею — в матеріалі.  

Інгредієнти:

  • Яловичина — 500 г
  • Вишня — 100 г
  • Крохмаль — 1 ст.  л.
  • Чорний перець (горошком) — 5 шт.
  • Лавровий лист — 3 шт.
  • Розмарин — 2 гілочки
  • Сіль

Для соусу:

  • Вишня — 50 г
  • Чебрець — 0,5 ч. л.
  • Лавровий листок — 3 шт.
  • Чорний перець (горошок) — 3 шт.
  • Сіль, цукор — за смаком
  • Бальзамічний оцет — 2 ст. л.
  • Оливкова олія — ​​2 ст. л.
  • Лимонний сік — 1 ст. л.
  • Імбир — 3 слайси
  • Перець чилі — 0,5 шт.

Для маринування вишні:

  • Коньяк — 3 ст. л.
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Перець чилі — 1 шт.

Більше на тему: Кабачки консервовані по-корейськи, по-татарськи, по-неаполітанські

Приготування:

  1. Замаринувати вишню, змішавши коньяк із цукром і перцем чилі. Залишити на годину.
  2. М’ясо нарізати слайсами по 1,5 см упоперек волокон.
  3. Відбити м’ясо через харчову плівку.
  4. Замаринувати відбите м’ясо в спеціях, залишити на годину.
  5. М’ясо очистити від спецій, помістити на фольгу.
  6. Мариновану вишню змішати з крохмалем, помістити на м’ясо.
  7. Згорнути м’ясо рулетом та обгорнути фольгою.
  8. Відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 50 хвилин.
  9. Дістати з духовки і дати 10 хвилин полежати в фользі.
  10. Всі інгредієнти для соусу збити в блендері.
  11. Перед подачею рулет порізати, полити соусом, прикрасити розмарином.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики