X

Десерт «Гаряча черешня» від кухаря Марини Шевченко

Незвичайний десерт «Гаряча черешня» – смаколик, який повинен спробувати кожен. Особливо зараз, коли ягідний сезон в самому розпалі. Учасниця «МастерШеф» Марина Шевченко ділиться з вами простим рецептом десерту «Гаряча черешня».

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Цукор – 1/2 скл.
  • Черешня 500 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Мюслі (вівсяні пластівці) – 200 г

Більше на тему: Вівсяне печиво: 5 елементарних рецептів від учасників «МастерШеф»

Приготування:

  1. Черешню добре промити, видалити кісточки.
  2. Ягоди викласти у вогнетривку форму для запікання, посипати цукром і дати пустити сік.
  3. У невеликій мисці ретельно перемішати мюслі або пластівці та розтоплене масло. Викласти отриману масу на черешні.
  4. Запікати за температури 190 °С 1520 хвилин. Подавати страву гарячою.

Перед подачею можна прикрасити свіжими ягодами, шматочками свіжих фруктів.

Дивіться на відео покрокове приготування десерту «Гаряча черешня», а також ще двох смачних страв із черешні. Усі три страви можна приготувати усього лише за півгодини!

Більше на тему: Полуничне тірамісу з фісташками і ваніллю: рецепт від Катерини Великої

Читайте нас також у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики