Суп із фрикадельками: простий рецепт від Ольги Сумської
Суп із фрикадельками – це простий та ситний обід. Популярна акторка Ольга Сумська поділилася секретами приготування фірмової страви своєї мами. Рецепт супу з фрикадельками покроково – в матеріалі!
Більше на тему: «Вішісуаз»: рецепт французького супу-пюре

Складові:
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- картопля – 1 шт.
- шпинат – 100 г
- вершкове масло – 1 ст. л.
- манна крупа – 50 г
- зелень, сіль – за смаком
Для фрикадельок:
- індичий фарш – 300 г
- цибуля – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- шпинат – 100 г
- петрушка – 1 пуч.
- сіль, перець – за смаком
Більше на тему: Рецепт кабачкової ікри від Сергія Калініна
Приготування супу:
- Натерти моркву на тертці, цибулю нарізати кубиками, тушкувати на середньому вогні 2–3 хвилини.
- Залити окропом, посолити, додати нарізану картоплю.
Приготування фрикадельок:
- Змішати у мисці фарш, дрібно нарізану цибулю, шпинат, петрушку та яйце. Додати сіль, перець за смаком.
- Зробити з фаршу невеликі фрикадельки.
- Додати фрикадельки до супу, варити 10 хвилин.
- Шпинат нарізати, подрібнити у блендері, додавши трохи води та дрібку солі. Додати пюре зі шпинату до супу.
- Зняти з вогню, додати вершкове масло та манку.
- При подачі прикрасити подрібненою зеленню.
Більше на тему: Шашлик у гранатовому соку
Смачного!
Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ