Угорський дієтичний суп-пюре зі шпинатом від Сергія Калініна
01.09.2021
Суп-пюре зі шпинатом: рецепт дієтичного угорського супу від експерта «Все буде добре» Сергія Калініна. Готується такий суп дуже швидко, а виходить він легким і дуже смачним. Як приготувати суп-пюре зі шпинатом, читайте в матеріалі.

Більше на тему: Суп-пюре із кабачків: рецепт приготування
Інгредієнти:
- Шпинат – 150 г
- Цибуля – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 20 г
- Вершки – 50 мл
- Яйце куряче – 1 шт.
- Кмин
- Сіль
Більше на тему: «Вішісуаз»: рецепт французького супу-пюре
- Промийте шпинат і відваріть його в киплячій воді протягом 5 хвилин. Потім дістаньте шпинат, промийте під холодною водою і подрібніть в блендері. Окріп не виливайте.
- Наріжте цибулю і обсмажте його трохи на вершковому маслі в сотейнику з товстим дном, не доводячи до золотистого кольору.
- Потім додайте 1 столову ложку борошна і обсмажте разом з цибулею ще 3 хвилини. Додайте туди ж шпинат. Перемішайте і додайте бульйон. Починайте збивати суп блендером прямо під час варіння.
- Пропустіть суп через сито. Додайте вершки. Поставте суп на вогонь. Додайте кмин. Після того, як він закипить, зніміть з вогню. Подавайте з вареним яйцем.
Більше на тему: Страви зі шпинатом: топ-5 варіантів приготування