Лазанья у банці: рецепт Михайла Присяжнюка
23.07.2018
Ведучий проекту «Один за всіх» Михайло Присяжнюк – хороший юрист, а ось кухар з нього, за його твердженням, так собі. Зате він точно знає, як спростити складний рецепт. Перед вами лазанья без тіста, яка готується у банці!

Інгредієнти:
- Фарш зі свинини – 250 г
- Гриби (печериці) – 250 г
- Цибуля – 1 шт.
- Тонкий лаваш – 1 уп.
- Молоко – ½ склянки
- Вершкове масло – 80 г
- Борошно – 1 ч. л.
- Помідор – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л
- Сир тертий – 200 г
- Сіль, перець, цукор – за смаком

Більше на тему: Швидкий маринад для шашлику – топ-3 експрес-методів
Приготування:
- Гриби обсмажити з цибулею.
- М’ясний фарш посолити і поперчити.
- Лаваш занурити в підсолену кип’ячену воду та вирізати гострим ножем круги за діаметром банки.
- Обсмажити борошно на вершковому маслі.
- Додати томатну пасту, сіль, перець, цукор.
- Влити молоко. Добре перемішати. Довести до кипіння.
- Помідор нарізати тонкими кружечками.
- Банку змастити невеликою кількістю олії.
- Викласти шари в банці: соус – помідор – три кружечки лаваша – фарш – гриби з цибулею – лаваш – соус – фарш – лаваш – помідори.
- Посипати тертим сиром і поставити в розігріту до 160 °С духовку на 30–40 хвилин до утворення рум’яної скоринки.
Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ