Сирний десерт: рецепт торта з сиром і фруктами «Касата»
Хочете навчитися готувати сирний торт? Смак цієї страви ваші близькі не забудуть ніколи! Приготуйте легкий, корисний та смачний десерт — торт із сиром та фруктами «Касата» за старовинним рецептом бабусі Вінченцо Барба. Рецепт сирного торта читайте в матеріалі!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирний мус із черешнею від кухаря Марини Шевченко

Складові:
- Яйця – 4 шт.
- Борошно – 200 г
- Цукрова пудра – 350 г
- Сіль – 1 г
- Сир (9%) – 450 г
- Абрикос – 150 г
- Лохина – 150 г
- Червона смородина – 150 г
- Чорний шоколад – 100 г
- Вершки (32%) – 2 ст. л.
- Апельсиновий сік – 70 г
- Цедра лимону – 2 ч. л.
- Цедра апельсину – 2 ст. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полуничний торт: рецепт торта «Фразьє»
Приготування:
- Яйця змішати з цукровою пудрою (200 г), додати апельсинову та лимонну цедру. Добре збити, потім додати борошно.
- Вимісити тісто до однорідності. Випікати бісквітний корж при температурі 180 С протягом 20 хвилин. Охолодити.
- Шоколад подрібнити, абрикоси нарізати кубиками. Змішати перетертий сир з цукровою пудрою (150 г), вершками, фруктами і шоколадом, залишивши трохи фруктів для прикраси.
- Готовий бісквіт нарізати смужками товщиною 1 см. Викласти смужки бісквіта в форму, просочити апельсиновим соком.
- Зверху викласти половину начинки, закрити нарізаним бісквітом, просочити апельсиновим соком і викласти залишки начинки. Прикрасити свіжими фруктами. Охолоджувати десерт в холодильнику протягом 3 годин.
Смачного!
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре