Теплий салат з яловичою вирізкою – швидкий рецепт
Що приготувати, коли гості вже на порозі? Пропонуємо вам рецепт теплого салату з яловичиною, який не тільки швидко і просто готується, але й припаде до смаку як цінителям м’ясних страв, так і прихильникам здорового харчування. Завдяки швидкому приготуванню в салаті збережеться багато вітамінів, а наявність у складі імбиру сприяє зміцненню імунітету. Читайте покроковий рецепт теплого салату в нашому матеріалі.
Читайте також: Де в Києві можна смажити шашлики: список дозволених місць до травневих свят
Інгредієнти:
- Баклажан – 60 г;
- Кабачки – 60 г;
- Болгарський перець – 80 г;
- Яловичина – 120 г;
- Базилік – 2 г;
- Оливкова олія – 60 г;
- М’ята – 10 г;
- Імбир – 2 г;
- Соєвий соус – 4 г;
- Петрушка – 2 г;
- Помидор – 50 г;
- Сіль, перець – за смаком.
Читайте також: Найкращі рецепти для пікніка
Приготування:
- Баклажани та кабачки помити, нарізати на кружечки.
- Перець почистити, розрізати на скибочки.
- Яловичину почистити від плівки, промити під проточною водою і висушити паперовим рушником.
- У мисці змішати оливкову олію з сіллю і перцем, покласти у цю суміш баклажани, кабачки та перець, ретельно перемішати.
- За допомогою силіконового пензлика змастити м’ясо залишками оливкової олії зі спеціями.
- Розігріти сковороду гриль, викласти на неї овочі та яловичину. Запікати близько 7–8 хвилин. Яловичина має вийти слабкого прожарювання.
- У чаші блендера з’єднуємо оливкову олію, свіже листя м’яти, базиліка, шматочки імбиру та соєвий соус. Солимо, перчимо за смаком.
- Яловичину і помідор нарізаємо кружальцями завтовшки 6–7 мм.
- На тарілку викладаємо гіркою овочі, чергуючи зі шматочками м’яса. На верх ставимо часточку помідора, на нього викладаємо приготований соус і прикрашаємо гілочкою базиліка. Зверху посипаємо спеціями.
Смачного!
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре